• PČOZ maturitnej skúšky v školskom roku 2023/2024
        IV.A - Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky
        6445 K kuchár, 6444 K čašník servírka
        22.04.2024 (pondelok)
        pracovisko zamestnávateľa : ADELI MEDICAL CENTER, Piešťany
        pracovisko zamestnávateľa : VILLA ASTÓRIA, Piešťany
        Forma skúšky: Praktická realizácia a predvedenie komplexnej úlohy
         
        6445 K kuchár 2 žiaci pracovisko ADELI
        Čas : 7:00 - 12:30 nástup a príprava pracoviska, príprava menu jedál,
              priebežné hodnotenie,
          12:30 prezentácia, obhajoba a degustácia jedál, vyhodnotenie
         
        6445 K kuchár 1 žiak pracovisko VILLA ASTÓRIA
        Čas : 8:30 – 14:00 nástup a príprava pracoviska, príprava menu jedál,
              priebežné hodnotenie,
          14:00 prezentácia, obhajoba a degustácia jedál, vyhodnotenie
         
        6444 K čašník servírka 1 žiačka pracovisko VILLA ASTÓRIA
        Čas : 9:00 – 13:30 nástup a príprava pracoviska, príprava slávnostnej tabule podľa
              vylosovania, priebežné hodnotenie, obhajoba slávnostnej tabule
          13:30 Vyššia forma zložitej obsluhy - predvedenie praktických zručností
              podľa vylosovania, prezentácia a degustácia zručnosti, vyhodnotenie
         
        Triedny učiteľ : Ing. Alena Smolíčková
         
        Inštruktor odborného výcviku : Pavel Suchopárek, Peter Mešťan
         
        Skúšobná komisia :
          Mgr. Lýdia Birčáková - predseda predmetovej MK
          Ing. Katarína Vargová - učiteľ odborných predmetov
          Ing. Alexandra Rössler - učiteľ odborných predmetov
          Mgr. Jana Hašková - HMOV
          Pavel Suchopárek - inštruktor
          Peter Mešťan - inštruktor
          Maroš Ondrišek - delegovaný zástupca RÚZ
                     
        Zoznam žiakov :
          1. Sebastián Kohút - kuchár
          2. Tomáš Pavol Tomašovič - kuchár
          3. Michal Chalás - kuchár
          4. Mária Repašanová - čašník servírka
         
        IV.A - Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky
        6445 K kuchár, 6444 K čašník servírka
        23.04.2024 (utorok)
        pracovisko zamestnávateľa : MEAT AND EAT, Piešťany
        pracovisko zamestnávateľa : Hotel MÁJ, Piešťany
        Forma skúšky: Praktická realizácia a predvedenie komplexnej úlohy
         
        6445 K kuchár 1 žiak pracovisko MEAT AND EAT
        Čas : 7:00 - 12:30 nástup a príprava pracoviska, príprava menu jedál, priebežné
              hodnotenie,
          12:30 prezentácia, obhajoba a degustácia jedál, vyhodnotenie
         
        6444 K čašník servírka 1 žiačka pracovisko Hotel MÁJ
        Čas : 9:00 - 13:30 nástup a príprava pracoviska, príprava slávnostnej tabule podľa
              vylosovania, priebežné hodnotenie, obhajoba slávnostnej tabule
          13:30 Vyššia forma zložitej obsluhy – predvedenie praktických zručností
              podľa vylosovania, prezentácia a degustácia zručnosti, vyhodnotenie
         
        Triedny učiteľ : Ing. Alena Smolíčková
         
        Inštruktor odborného výcviku : Marek Učeň, Branislav Širilla
         
        Skúšobná komisia :
          Mgr. Lýdia Birčáková - predseda predmetovej MK
          Ing. Katarína Vargová - učiteľ odborných predmetov
          Ing. Alexandra Rössler - učiteľ odborných predmetov
          Mgr. Jana Hašková - HMOV
          Marek Učeň - inštruktor
          Branislav Širilla - inštruktor
          Maroš Ondrišek - delegovaný zástupca RÚZ
                     
        Zoznam žiakov :
          1. Matej Stano - kuchár
          2. Kristína Mokošová - čašník servírka
         
        IV.A - Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky
        6445 K kuchár, 6444 K čašník servírka
        24.04.2024 (streda)
        Miesto : PPV Semafor
        Forma skúšky: Praktická realizácia a predvedenie komplexnej úlohy
         
        6444 K čašník servírka    
        Čas : 7:00 – 9:30 nástup a zahájenie praktickej MS, príprava pracoviska, príprava
              slávnostných tabúľ podľa vylosovania, priebežné hodnotenie
          9:30 - 10:45 obhajoba tabúľ
          10:45 Vyššia forma zložitej obsluhy – predvedenie praktických zručností
              podľa vylosovania, prezentácia a degustácia zručnosti
          13:30 vyhodnotenie
         
        6445 K kuchár    
        Čas : 7:00 – 12:30 nástup a príprava pracoviska, príprava menu jedál, priebežné
              hodnotenie,
          12:30 prezentácia, obhajoba a degustácia jedál, vyhodnotenie
         
        Triedny učiteľ : Ing. Alena Smolíčková
         
        Skúšobná komisia :
          Mgr. Lýdia Birčáková - predseda predmetovej MK
          Ing. Katarína Vargová - učiteľ odborných predmetov
          Ing. Alexandra Rössler - učiteľ odborných predmetov
          Miroslava Varhániková - MOV kuchár
          Jozef Masaryk - MOV čašník servírka
          Maroš Ondrišek - delegovaný zástupca RÚZ
                     
        Zoznam žiakov :
                     
        Študijný odbor 6444 K čašník servírka :
          1. Simona Adamíková
          2. Naďa Karavanová
          3. Nina Magálová
          4. Nina Pikusová
          5. Kristína Tomanová
                     
        Študijný odbor 6445 K kuchár :
          1. Šimon Málek